New Young Jets

Race:  Human
Coach:  Lars
Description

 
New Young Jets team badge
Bulletin board from the coach
Apr. 27th, 2014 - old news
Tillykke!!!! til Allan og hele I.k.y.t.n holdet, her fra Jets af, med så mange velplacerede casualties var der ikke mange holder der kunne stille noget op mod dem i dag/her til aften!!! Men vi her i Jets lejreren er også godt tilfredse med kampene i dag, men der stadig plads til forbedringer udtale HC Mark Sanchez, det må siges at han med back to back playoff placeringer har gjort noget ved det jets hold som tidligere HC Rex Ryan ikke kunne fører hold til. det var en hård kvartfinale som byd D.B..AB hvor drenge kæmpede bravt og fik kampen i O.T hvor et fænomenalt blitz og TD fra Catcher Dee Miller afgjorde kampen, det move vil sent blive glemt da diverse tyller gerne viser det i slow motion igen og igen... mvp for kampen blev Vores egen Tim Tebow.

Semifinalen byd ligeledes på endnu et orc hold i form af M.L.N.W,den startede skidt rigtig skidt, hvor Alan Faneca lige skulle en tur i jorden på sit eget blitz før han var klar til at spille med, der var ikke meget love i luften fra Make love not waaagh i dag cas scoreren siger det hele 2 jets 7 MLNW og utallige k.o¨s i deres favør også... men et "punt" mod det en hjørne i tur 4 , gjorde det muligt for Bashton Satele mod alle odds at gøre det til 1-0, et kraftigt decimeret forsvar kunne ikke stille meget op ved scoringen til 1-1 af goblinen squee, MLNW kom planmæssigt, dog af lidt omveje hvor især Joe Mcknight vist sine meritter frem til publikums store begejstring, af en TD fra Edgar. fansene var så småt begyndt at pakke sammen op med det efterfølgende kick-off for hvor et endnu mere decimeret jets offensiv kom på banen. i de efterfølgende drives fik de dog hurtigt fundet deres pladser igen for endnu en gang vist en utroligt velspillende Bashton Satele og Tim Tebow at intet var afgjort endnu. i drive nummer 7 slider Tebow sig igennem MLNW linjer og med et par kraftanstrengelser for han foran fødderne og øjnene af Black orken William og blitzeren jean-luc samlet bolden op og helt upåvirket, med køligt overblik sendt lang aflevering perfekt afsted mod Bashton Satele som med stor sikkerhed griber bolden men uden moves tilbage og kun 4 felter til endzone og endnu en OT. MLNW gør alt hvad de kan for at dæmme op for en mulig sen scoring, jean-luc spillede en stor kamp men lige var det en for stor mundfuld, han gav alt han havde i sig for komme i vejen for Bashton så meget at trætte ben snorede sig sammen for vældter ude af stand til at hjæpe sin holdkammerat mod efterfølgende blitz fra Bashton Satele som sender Bob ud til holdet lægestab dødeligt ramt, men lugtesalt få de dog væk ham lidt til live igen. og Bashton Satele løber bolden i endzone til endnu en TD og frem tvinger endnu en OT. Jets stiller 6 mand til start i OT og skal modtage bolden. Joe Mckinght løber i position og kaster for sejren men der er i mere juice til at få bolden af sted, så tommy få fat i bolden så blev den afgjort... 3-2 i MLNW. en tæt tæt og spændende kamp.

3.- 4. plads kampen var et glædeligt gensyn mod et hårdt ramt GBS efter at have kæmpet mod orcs 3 gange ud af de sidste 4 kamp. Boykin blæste ned af banen i vanlig stil og bragt GBS foran 1-0.
Så gik det ellers ned af bakke for GBS. som led rigtig meget af glaskæbe, alle GBS spiller var af banen i denne kamp og jeg mener alle.

Dee Miller stod for kampens anden scoring i drive 8 med en aflevering fra Tim Tebow.
hvor GBS kun havde 2 mand på banen... læge og trænerstaben fik nok liv i 4 spiller mere heriblandt træet BJ Raji som dog hurtigt blev "fældet" igen af Keith Buckman. skyerne havde samlet sig over stadion og åbnet for sluserne,men det forhindrede imens ikke Clay matthewa scorer til 2-1 han var en svær elver at få ramt på i dag.

TIm Tebow gjorde det 2-2 i drive 8 som efter mange fine Blocks og blitzs fra hold kammeraterne. som efterlod GBS med en journeyman tilbage liggende på banen. sp endnu en kamp i OT for jets og den sag GBS, Eddie Lacy og Randell Cobb II fik stablet sig på benene så de var 3!!!! mand på banen klar til OT. et godt spark fra Matt Slauson trods helium i bold som skulle få den til at flyve længerer end normalt var skæbnesvanger for GBS, et blitz senere var de to man tilbage, selvom opdækningen var overvældende var Eddie Lacy at gå efter bolden men han ikke ud af Garett Mcintyres tackle zone og så var der kun Randell Cobb II tilbage som så blev sendt ud til lægestaben på det efterfølgende block, så var banen tømt for elver!!!! aldrig har jeg set en kamp hvor det er sket før!!! det havde jets spiller heller ikke for der gik 3 drives med bare at få bolden hænderne på TIm Tebow som kunne afgøre kampen til 3-2 til jets... til glæder for alle jets til rejste fans.
- Lars
 
 
Apr. 16th, 2013 - old news
Udskiftning på træner post på vej???
Efter sidste uge tætte nederlag til C-M panthers, går der rygter om at træner Ryan Rex har stået sidst gang på sidelinjen for det meste succesrige human hold i liga´en, det kunne godt tyde på at legenden Mark Sanchez bliver hans efterfølger.

men hvem ved alt kan ske i blood bowl!!!
- Lars
 
 
 
Tournaments played:
Training S6, Season 6 SNM, Training S7, Season 7 FTD, Training S8, Season 8 WZ, Training S9, Season 9 WPB, Season 10 PWD, Training S10, Training S11, Season 11 RiB, Season 12 MS, Træning S12, Season 14 SoTA, Season 15 STB, Training S17, Season 17 NR
Trophies won:
3rd place: Season 10 PWD

  go to previous page
The Current Champions
Winner of Season 19
Winner of Season 18
Ratt East Champion

 
Latest matches:
Training S 21, round 1
  4    Carpe Jugulum
  4    Sewage connoisseurs
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League