Nuln Bombardiers

Race:  Human
Coach:  stefan
Description

 
Human logo
no custom team badge
Bulletin board from the coach
Apr. 17th, 2013 - old news
Ratt League er skudt i gang!
Da redaktionen har været plaget af en infestation af udøde fjerkræ, er vi beklageligvis kommet bagud på flere punkter.
For at spare plads kommer derfor en opsummering af de sidste 2 ugers sportsresultater, og den meget vigtige trækning til Ratt League.

Kampen mod Camatillan Carnivores viste at det var gået op Bombardiers, at Ratt League var lige om hjørnet, og trods endnu et nederlag, bød kampen på både spil med bolden, og brutale tæv.
Efter kampen blev Trom 'Tiny' Flarp hørt kalde Buster Brujah for 'en tandløs kylling', og Carnivores for et 'blodfattigt hold', så alt tyder på, at 'Tiny' ser frem til endnu et møde med holdet, og at der er ondt blod på vej mellem de 2 hold.

Og så kom trækningen til Ratt League 8: War Zone.
Bombardiers er i pulje med Les Gobelins Fantastiques, Make love not WAAAGH og Bloody Groinpunchers, hvilket af flere eksperter regnes som den forholdsvis nemmeste af de to lette puljer.
Derudover har holdet crossover kampe mod Doom Team of Frichnack, Renegade Kill Squad, I Kill You Tonight og de forsvarende mestre Green Bay Slackers!

Efter trækning talte vi med cheftræner Von Horstmann, som virkede positiv overfor de kommende kampe.
'Vi har en interessant liga foran os, og uanset hvad eksperter og andre kloge hoveder siger, så forventer jeg ikke at nogle af kampene bliver nemme for os.'

På spørgsmålet om holdets forventede slutplacering, var svaret: 'Mange fans så selvfølgelig gerne at vi strøg helt til tops, og vandt ligaen, og selv om jeg gerne så det samme ske, så må jeg være realist.
Hvis vi kan vinde vores pulje, og nå semifinalerne, så er både jeg og holdejerene ovenud tilfredse, men mindre kan også gøre det.'

'Hvis vi kan afslutte ligaen uden skader, og både få rutinerne bedre ind og vinde et par kampe, så har vi vundet mere i det lange løb, end bare en titel, og kan gå efter placeringerne næste gang' sluttede Von Horstmann, inden han skyndte sig videre for at lægge planer til de kommende kampe.

Bombardiers første ligakamp, imod Les Gobelins Fantastiques, var ikke den store succes, og selv om der blev gjort flere forsøg på scoringer, foruden flere vellykkede afleveringer, så viste goblinerne sig alligevel en større udfordring end ventet.

Von Horstmann udtalte efterfølgende 'Les Gobelins Fantastiques er en svær modstander at forberede sig imod, og deres spil er så tilfældigt at skulle man forberede sig mod alt hvad de kan finde på, så skulle man bruge flere ugers forkuseret træning. Og det har vi simpelthen ikke tid til.
Det var en god kamp, og de er et dygtigt hold, der klarede sig rigtig godt på trods af det pres vi lagde på dem. Vi tabte til et bedre hold, og nu kan vi kun se fremad i ligaen.'
- stefan
 
 
Apr. 4th, 2013 - old news
Bombardiers i frit fald
Efter holdets 3, nederlag på fire kampe er snakken begyndt at gå, om hvor vidt træner Von Horstmann er den rette til at lede Nuln Bombardiers ind i Ratt League.

Især de tydelige fejl i boldhåndteringen, trods fokuseret træning, har medført stigende kritik. At flere oplagte quick pass'es blev tabt vidner om et hold i problemer.
Som en kommentator udtalte:
'At spille bolden til 'Tiny', som stod helt fri, var et godt sats, men ogres er desværre ikke kendt for deres evner til at gribe, så det er helt fair at det fejlede. Men at begge catchers gentagende gange ikke kan få fat i bolden på selv de kortest mulige kast, det er ganske enkelt for dårligt'

Træner Von Horstmann ønskede ikke at tale med vores udsendte reporter efter kampen, men alt tyder på at han får en chance mere for at rette op på det hele, i holdets sidste træningskamp inden Ratt League starter.

Kampen var en meget svingende oplevelse, med en første halveg præget af et stærkt Bombardiers pres, som sendte flere Crushers ud til fanskaren, og spil som fik tribunerne til at koge.
Ilden forsvandt desværre til anden halveg, hvor flere Bombardiers blev båret fra banen, og de tilbageværende spillere kæmpede en dsperat kamp for at holde Crushers tilbage.
Det eneste rigtig imponerende i anden halveg, ud over forsøget på at spille bolden til Tiny, og de imponerende drop af Bombardiers catchers, var da Krag Thraka blev skadet, men da var Bombardiers' fans allerede begyndt at forlade stadion.

At fanskaren, og dermed tilskuertallet, ikke er steget må også snart kunne mærkes på kistebunden, og det bliver spændende at se hvilke tiltag både træner Von Horstmann og holdledelsen kommer op med, for at vende den nedadgående spiral holdet er på vej ind i.
- stefan
 
 
Apr. 3rd, 2013 - old news
Death is delayed
'Dette har uden tvivl været vores sværeste kamp til dato, men jeg er tilfreds med resultatet, selv om vi tabte' fortalte træner Heironymus vores udsendte reporter efter kampen, og fortsatte 'Mod et hold af den kaliber er det rent held, at ingen af drengene får permanente skader, og Doc Grüber har sagt god for de små-skader der var.
At vi så oven i det hele kunne tildele et par alvorlige skader til Dicfy, og i den grad spille deres spil, det er jo bare positivt.'

Kampen bølgede meget, og selv om Dicfy pressede lige fra starten, og gang på gang slog Bombardiers' spillere i græsset, så sluttede første halveg med et mål til hvert hold, og uden alvorlige skader.
Ved starten af anden halveg tog Dicfy fløjlshandskerne af - og tydeligvis nogle endnu blødere på - og selv om de hurtigt fik leveret et par skader, så er det intet i forhold til hvad holdet ellers er berygtet for. Bombardiers gav tilbage med samme mønt, og en udød forlod kampen med en alvorlig knæskade, mens en anden må sidde den næste kamp over mens nekromantikerne tilser ham.

Flere påpegede efter kampen, den dårlige bold-kontrol Bombardiers satte for dagen, og vores reporter spurgte selvfølgelig også til dette.

'Ja, både Jürgen, Marcus og Hrodar har ikke levet op til deres fulde potentiale de sidste 2 kampe, og især Marcus har modtaget meget kritik - jeg har hørt fans omtale ham som Butterfingers - hvilket jeg mener er helt uberettiget.
Marcus kæmper for holdet, men da han stadig er ung og usikker, så skal der ikke meget til for at ødelægge han koncentration, som det rod vi havde under sidste kamp. Og så er han meget bange for udøde, så kampen mod Dicfy var en stor udfordring for ham.'

'Men jeg er klar over problemet, og har lagt mere fokus på at træne med at kaste og gribe bolden, så vi er klar til at møde Cragmere Crushers som de næste. Og uden at afsløre for meget, så har vi også prøvet nogle nye taktikker omkring Trom, som jeg håber giver pote.'

Vi er også blevet bekendt med, at en dedikeret Bombardiers fan har udlovet en (var)ulveskinds kappe til den spiller der tager Dicfy's bæst, Stålpels, ud, uanset holdet. Vi ser frem til om nogen har evnerne til at indkassere den flotte præmie.
- stefan
 
 
Mar. 31st, 2013 - old news
Nyt hold = Nye problemer
Om det har været eufori over holdets første sejr, eller hvad der er sket, er stadig uvist, men kampen mod Coeth-Mara Panthers bød på flere problemer for Bombardiers, både på og udenfor banen.

Først havde en ivrig hjælper glemt at betale for rensning af holdets kampdragter, og efter en passende straf fra chef-træneren, blev holdet overladt til assisterende træner Vitorios Ortêz, mens træner Von Horstmann prøvede at rette op på miseren.

Da han endelig vendte tilbage til stadion midtvejs i anden halveg viste det sig at Ortêz havde spillet det midste af kampen med en mand mindre end han skulle.
Kampen stod ikke til at redde, og forstyrrelserne gjorde flere af spillerne nervøse, hvilket havde stor indvirkning på deres bold-håndtering.

'Der er ingen der har sagt det her skulle være nemt' udtalte Von Horstmann efter kampen 'men på trods af alle de småproblemer vi havde i dag, så er jeg godt tilfreds med holdets indsats på banen.'

'Elverene spiller på en helt anden måde end Chaos, og selv om det er svært at vinde over dem på scoringer, så er jeg ikke i tvivl om at vi kan gøre det, når vi har lidt mere rutine.
Nogle ting fungerede godt, og da først vi begyndte at undgå Willow (Treeman - ed.), så gik det nemmere, og vi kunne begynde at gå mere efter bolden.
Jeg forventer mindst 2 scoringer næste gang vi møder et elver hold, men er også ganske tilfreds med bare en enkelt'

'Vi har selvfølglig indgivet en klage over Panthers fans, som følge af den sten der ramte en af vores spillere i anden halveg, og håber at den bliver taget til følge. Vi vil ikke finde os i at Treemen, eller andre, kaster kampesten på banen, og vi håber at de andre hold i ligaen er enige med os på dette punkt!'

Ved redaktionens slutning meddelte Nuln Bombardiers, at de med beklagelse har været nødt til at fritstille assisterende træner Vitorios Ortêz, som sidst er set forlade Nuln, fulgt af en skare af Bombardiers fans, der efter sigende ville sikre sig han får en tryg rejse...
- stefan
 
 
 
Tournaments played:
Training S8, Season 8 WZ, Training S9, Season 9 WPB, Season 10 PWD, Training S10
Trophies won:
nonego to previous page
The Current Champions
Winner of Season 19
Winner of Season 18
Ratt East Champion

 
Latest matches:
Training S 21, round 1
  4    Carpe Jugulum
  4    Sewage connoisseurs
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League